Vi kör hem dina färska kräftor

Vi har vår bas i Varberg och levererar våra färska kräftor till hushåll som ligger inom en radie på cirka tio mils avstånd från Varberg. Prova gärna att beställa i vår webbutik för att se om du bor inom vårt leveransområde.

Snabb leverans av dina skaldjur

Vi har alltid fokus på att du ska få din beställning hem till dig så fort som möjligt. Efter beställningen kan du alltid förvänta dig leverans inom minst tre dagar, om inte snabbare.

Om du vill ha dina skaldjur till ett visst tillfälle går det bra att ringa till oss så kommer vi överens om en leveranstid som fungerar. Under veckodagarna kör vi framför allt på eftermiddagar och kvällar men vi kan också leverera tidigare under dagen om så önskas.

Förutsättningar för hemkörningen

För att det ska vara lönt för oss med en hemkörning måste beställningen vara på minst 600 kronor och körningen vara inom vårt leveransområde. Om du bor utanför vårt område och vill göra en större beställning får du ändå gärna höra av dig och berätta var du bor, så försöker vi lösa leveransen om möjligt. 

Kontakta oss på Kräftbilen

Kontakta oss gärna för att veta mer eller se vårt utbud och gör din beställning av våra färska havskräftor i vår webbutik.