Kräftbilens fokus på miljö och kvalitet

Vi på Kräftbilen har på flera sätt ett miljöfokus och en strävan efter att hålla en riktigt god kvalitet i vårt arbete och på produkterna som vi levererar. Med våra egna bilar kör vi färska kräftor, som är lokalt fiskade på västkusten, direkt hem till din dörr.

Kortast möjliga väg från hav till matbord

Våra havskräftor fiskas i Göteborgs skärgård och vi hämtar sedan upp dem på plats i Göteborg när de just tagits i hamn. Att havskräftorna fiskas här på västkusten ger en kort transportsträcka från havet till ditt middagsbord.

Genom att vi har våra egna kylbilar kan vi hämta och leverera kräftorna utan några mellanhänder och minska vår påverkan på miljön. I våra egna bilar har vi dessutom kylskåp med en modern Co2-teknik för en minskad miljöpåverkan. 

Färska kräftor av hög kvalitet

Vi erbjuder våra kunder svenska kräftor av kvalitet som kokas av oss innan leveransen hem till dörren. På det viset har vi kontroll hela vägen och kan se till att du får riktigt färska och goda kräftor till din kräftskiva.

Läs gärna mer om hur leveransen går till och köp dina kräftor i vår webbutik eller slå oss en signal så hjälper vi dig. Kontakta oss