Färska kräftor direkt hem till din dörr

Kräftbilen är ett företag från Varberg som brinner för det goda från havet och att erbjuda våra kunder både skaldjur av högsta kvalitet och en riktigt bra service. Med vår hemleverans får du snabbt och bekvämt dina kräftor direkt hem till din dörr.

Goda färdigkokta havskräftor för alla tillfällen

Med våra egna kylbilar levererar vi färska och färdigkokta kräftor direkt till dörren. På det viset får du dina kräftor till skivan med vännerna, till födelsedagsfesten eller till middagen i kvällssolen utan att själv behöva ta dig någonstans.

Välj mellan 2 till 30 kg. För er som föredrar andra läckerheter från havet erbjuder vi även räkor och annat inom fisk och skaldjur via vårt systerföretag Fiskbilen Dörrfisk. Se mer på dorrfisk.se

Även du som driver en restaurang eller en annan verksamhet och vill erbjuda kräftor får gärna höra av dig till oss på Kräftbilen.

Västkustkräftor av kvalitet

Våra kräftor fiskas lokalt och hämtas sedan upp av våra egna kylbilar. Med en kort transportsträcka kan vi alltid erbjuda färska kräftor av bästa kvalitet och garantera en riktigt bra smakupplevelse. Innan kräftorna når ditt bord är de också redan kokta efter vårt eget goda recept och redo att avnjutas.

Hör gärna av dig till Kräftbilen

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna. Läs också mer om hur leveransen går till eller se vårt utbud och gör din beställning via vår webbutik